Foto + Målarfärg = Akvarellmålning

För några veckor sedan blev jag kontaktad av en konstnär vid namn Margaretha Rudberg som målar akvareller. Hon undrade om hon fick använda några av mina fågelbilder som förlagor till sina akvarellmålningar. Självklart så sade jag ja då det kändes hedrande att någon hade fattat tycke för mina bilder. Här nedan så kan ni se hur det samarbetet blev...


 

Förlagan är en bild på en Lunnefågel som jag fotograferat på Hornöya. Just denna bilden kallade jag för "På post".

Här under ser ni resultatet i form av en akvarelltavla som Margaretha valt att kalla "Akta tårna".
 

Akvarellmålning av Margaretha Rudberg, rud-art.dinstudio.se  
(bilden publicerad med tillstånd av konstnären)

Om du vill se flera av Margarethas fina akvarellmålningar så ska du absolut besöka hennes hemsida: rud-art.dinstudio.se
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln