Skapar konst i väntans tider

 

Detta inlägg kan ses som en liten förlängning av föregående inlägg då jag satt/låg i ett litet gömsle och väntade på vadarfåglar. Det blir ofta en del väntan när det inte händer något alls framför kameran.

Det jag brukar roa mig med då är att försöka tänka ut platser som fåglar eller andra djur kan komma fram på och som vore bra med tanke på bakgrunder och att de kommer att synas bra.
Sen så brukar jag ta lite "testbilder" mot dessa platser för att stämma av ljuset och inställningar i kameran samt att ha någon bra punkt för att snabbt kunna få in kamerans fokus mot.

Detta brukar leda till att när jag kommer hem och tittar på bilderna från dagens runda så är det alltid en del lite mer eller mindre intressanta bilder med på minneskortet. många av dem kasseras men ibland så blir några kvar......

Det här är tre sådana bilder som jag valde att spara, vad tycker du? Är det något att ha?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln