Klippor och kustlinjen vid Grisslehamn

 

Som jag sa i föregående inlägg från Norra Malma Naturreservat så skulle förra lördagens fotoäventyr fortsätta vidare mot Grisslehamn efter det att vi fotat ekarna. Här kommer fortsättningen....

Vi åkte upp och förbi Grisslehamns båthamn och vidare ut mot klipporna vid kusten.  När vi kommit fram till den tilltänkta platsen så var det dags för lite mackor mm innan kamerorna skulle fram igen.

Som syns på bilderna så var det dimma ute på vattnet och regnet hängde i luften.  Vi bestämde oss ändå för att fotografera lite när vi ändå var på plats.

Grejerna packades upp och sökandet efter motiv började bland stenar och klippor. 

Tanken var från början att vänta in solnedgången och fotografera under de ca 20 minuterna därefter. Men vädret ville inte vara med på detta och runt 20-tiden så började det att regna och mera dimma rullade in. Så vi beslöt oss för att avbryta fotograferingen p.g.a. att det inte skulle bli något bra ljus och klipporna började att bli förrädiskt hala och det kändes dumt att riskera att halka och kanske skada sig själv och utrustningen..

Detta blev sista bilden och den visar hur dimman väller in över kusten. Så det blev väl inte riktigt så som vi hade tänkt men det blev lite bilder med mera dramatik i och en skön naturupplevelse igen. Detta gör att det finns en anledning till att besöka platsen igen vid ett annat tillfälle.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln